Nieuws

Archief

March 2018
Lascare

Nieuws


1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

Aangemaakt op: Tue Jan 13 20:32:30 2015
Gewijzigd op: Tue Jan 13 20:46:49 2015
1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.

Algemeen:

Om uw goede service op het hoogste peil te houden, is het van belang dat de apparatuur waarmee en de omgeving waarin dit moet worden uitgevoerd in topvorm verkeren. Het is tenslotte de basis van uw bedrijfsproces. Bovendien stellen nieuwe ontwikkelingen steeds nieuwe eisen aan de werkomgeving.

Lascare heeft zich daarom tot doel gesteld om uw schadewerkplaats te optimaliseren. Continuïteit is hierbij van essentieel belang. Dit service systeem heeft pas werkelijk voordeel voor u als het gewaarborgd kan worden gedurende de gehele levenscyclus van uw equipment. Mede vanuit dit oogpunt hebben wij 1-2-3 Service ontwikkeld. Met het 1-2-3 Service systeem krijgt u als gebruiker op eenvoudige en overzichtelijke wijze alle noodzakelijke informatie tot uw beschikking: van servicehistorie tot handleidingen en adviezen.