Lascare

Nieuws


Lascare

Lascare, partner van Betag Innovation

Aangemaakt op: Sun Jun 15 20:57:25 2014
Gewijzigd op: Sun Jun 15 21:52:26 2014
De Lascare Hotbox is een geavanceerd demontageconcept gebaseerd op het principe van inductieverwarming.

Verwijder en hergebruik eenvoudig alle aan de carrosserie verlijmde onderdelen zoals verlijmd glas, sierlijsten, type aanduidingen enzovoorts. Gebruik de Hotbox daarnaast voor het verwijderen van lak, stickers, body coatings, stripings en vastgeroeste bouten of moeren. Ook is de Hotbox bij uitstekgeschikt voor het restylen van deuken en het spanningsvrij gloeien van stalen of aluminium plaatdelen. 

BETAG Innovatie's HotBox is een handig en compact inductieverwarmer. Het zal u toelaten om onderdelen te verwarmen in een zeer korte tijd en zeer nauwkeurig. Afgezien van de HotBox Volledige set bieden wij een handige set voor carrosseriebedrijven en garages voor een breed spectrum van toepassingen.

Het apparaat kan nauwkeurig worden aangepast door de vermogen schakelaar, waardoor een geregelde verwarming ontstaat. Het display geeft de exacte en effectieve verwarmingsvermogen.

De HotBox wordt geleverd met een selectie van slanke gereedschappen, allemaal bediend door een drukknop op het oppervlak van het gereedschap. Dit maakt ze zeer gemakkelijk te gebruiken. Het C Blok kan worden gebruikt om een ​​moer of bout die verroest of gecorrodeerd is los te krijgen. Het is vaak voldoende te verwarmen tot 200-300 graden. Dit duurt slechts enkele seconden, maar indien gewenst kan het nog meer worden opgewarmd. Met de verwisselbare draadspoelen kan een nauwkeurige verwarming worden toegepast. Het kan gebruikt worden op diverse onderdelen. Met de "kleine rechte draadspiraal" kunnen zelfs gecompliceerde onderdelen, zoals een gecorrodeerde diesel pre gloeibougie worden losgemaakt.  

Andere hulpmiddelen zoals het verwarmingsblok worden gebruikt om onderdelen zoals de achterruit te verwijderen zonder deze te beschadigen en zonder beschadiging van de rubber. Hiermee kun je indien gewenst de verf verwijderen en het verwarmen van grote metalen onderdelen. De Heat Pen kan worden gebruikt voor alle lokale verwarming en ook voor het verwijderen of te verminderen van ondiepe deuken.

 

De HotBox is verkrijgbaar in 4 verschillende sets: zie hiervoor onze folder