Lascare

Nieuws


Lascare, de nieuwe partner van Celette.

Aangemaakt op: Sun Mar 2 19:07:49 2014
Gewijzigd op: Sun Mar 2 19:16:50 2014
Lascare zal het gehele programma van Celette gaan vertegenwoordigen, dat o.a. naarst de nieuwe generatie kleine richtbanken de “ X-One” en het nieuwe elektronisch meetsysteem de “E-guan”, ook alle toebehoren, trekklemmen, kettingen en persgereedschappen zal vertegenwoordigen.

Ondanks alle economische tegenslagen en ontwikkelingen heeft Cellete zijn status als  meest succesvolle richtbank leverancier weten te handhaven. Het werken met het principe van vormvaste mallen, welke in nauwe samenwerking met autofabrikanten worden gefabriceerd, maakt het mogelijk om iedere structurele schade met de noodzakelijke precisie, eenvoudig en snel te kunnen repareren. Het unieke principe van Celette wordt wereldwijd bestempeld als het meest efficiënte en betrouwbare richtsysteem ter wereld. Uiteraard is het huren en/of in bezit hebben van de noodzakelijke mallen een essentieel onderdeel van dit succes. Lascare heeft hiervoor een partnerschap gerealiseerd, welke vanuit een centraal Benelux magazijn de verhuur van mallen of andere richtbenodigdheden met minimale leveringstijden kan garanderen.


Door de nieuwe carrosserie structuren wordt het richten en in stand zetten van panelen steeds complexer. Het werken met een Celette richtbank geeft de perfecte oplossing door te werken met vaste klempunten, in combinatie met de vormvaste mallen. Ook bij lichte structurele schades blijkt het werken met het Celette mallen- en meetsysteem te zorgen voor een snel en efficiënt herstel. Het mallensysteem zorgt altijd voor de juiste pasvorm van de plaatwerkdelen, wat veel tijdbesparing oplevert bij de montagewerkzaamheden. Ook zorgen de vormvaste Celette mallen voor een uiterst precieze en juiste maatvoering van de wielophanging en stuurgeometrie. Dit voorkomt later veel nadelige kosten inzake uitlijnproblemen of andere hardnekkige carrosserie problemen.


Lascare verzorgt ook trainingen voor het richten en meten van carrosserieën. Deze kunnen plaatsvinden in ons Benelux trainingscenter of eventueel in uw bedrijf worden verzorgd. Hebt u een nieuwe medewerker of wilt u uw personeel laten bijscholen, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte cursus, zodat uw werknemer met de nieuwste richt- en meet technologie aan de slag kan.


Kortom, Lascare zorgt met Celette voor een veilig, snel en structureel schadeherstel, nu en in de toekomst!