Lascare

Nieuws


Lascare

Defecte apparatuur?

Aangemaakt op: Mon Sep 16 20:49:54 2013
Gewijzigd op: Mon Sep 16 22:05:59 2013
Lascare: uw partner in reparatie en onderhoud!

 

 

Uw apparatuur verdient de beste zorg om in optimale conditie te blijven.

Preventief onderhoud zorgt voor hoger rendement door minder energieverbruik en uitval. Bovendien wordt niet alleen de levensduur verlengd maar  is er ook waardebehoud van uw apparatuur. Bijvoorbeeld d.m.v. een serviceabonnement kan uw apparatuur jaarlijks gekeurd en onderhouden worden.

Mocht uw apparatuur onverhoopt toch defect zijn, wordt deze in eigen werkplaats gerepareerd door onze ervaren servicemonteurs. Door specialistische training bij diverse fabrikanten zijn wij gekwalificeerd om onderhoud en reparaties aan de apparatuur uit te voeren. Ook bestaat de mogelijkheid om leenapparatuur in te zetten.

Samen kunnen wij de beste kwaliteit en service garanderen en stellen wij ons vakmanschap en onze kennis hiervoor graag ten dienste. Mochten er vragen, klachten en/of defecten zijn, gebruik dan de “Reparatie opdracht”, die u op de achterkant kunt vinden en stuur dit, in deze hoes, samen met het defecte apparaat naar ons op of neem anders contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderstaand.

 

Nu ook voor Rupes in Nederland:

Kwaliteit staat bij Rupes en Lascare voorop. Wij hebben dan ook niet alleen ons verkoopprogramma met deze apparatuur uitgebreid maar ook onze servicedienst hiervoor verder uitgerust.

 

Voordat Rupes apparatuur de fabriek verlaat, heeft deze een uitgebreid test traject doorlopen. Op deze manier wordt een hoogstaande kwaliteit gewaarborgd. Door intensieve training bij Rupes zelf zijn wij ook extra gecertificeerd om onderhoud en reparaties aan de apparatuur uit te voeren.


Download het reparatieformulier voor gratis verzending naar Lascare!