Lascare

Nieuws


Lascare

Lascare verzorgt personal trainingen

Aangemaakt op: Sun Jun 9 14:16:50 2013
Gewijzigd op: Fri Jun 21 18:54:30 2013
Nieuw: Lascare lanceert de mobiele personal product trainer!

Na een aantal succesvolle pilots gaan we nu officieel met deze nieuwe dienst van start. Als Lascare vinden we dat alle schadeherstelbedrijven in staat moeten zijn, de nieuwste uitdeukvaardigheden en reparatiemethoden toe te passen. Daarom geven we praktische ondersteuning en personal training aan schadeherstelbedrijven bij het uitdeuken en herstellen van carrosseriedelen, met behulp van o.a. het Miracle, Magic en AiroPower uitdeuksysteem, en het repareren van kunststof carrosseriedelen middels het Nitro kunststof reparatiesysteem.

Oorzaak
Het aanbod voor het herstellen van carrosserieën waarbij het Miracle, Magic, AiroPower en Nitro kunststof lassysteem kunnen worden toegepast neemt steeds verder toe. De investering in het trainen van personeel is hierbij van cruciaal belang om motivatie en vaardigheid te verkrijgen voor het toepassen van het reparatie equipment. Feit is dat het ook vaak schort aan de benodigde kennis en kundigheid voor het toepassen van deze reparatievaardigheden.

Oplossing
Lascare biedt het schadeherstelbedrijf de oplossing door het trainen van uw personeel met het equipment, en deze dienst tevens te koppelen aan het detacheren van een Lascare personal trainer, welke de reparatievaardigheden komt overbrengen op locatie.

Voordelen·
* beperkte investering t.o.v. het rendement;
* gegarandeerde kwaliteit door deskundige trainer;
* training in uw eigen werkplaats;
* personeel wordt persoonlijk betrokken bij de reparatie;
* kostencalculatie vooraf.

Voorbereiding en training
Het schadeherstelbedrijf maakt zelf de voorbereiding voor de training door het klaarzetten van één of verschillende schadevoertuigen en reparatiedelen. Dit betekent dat de werkzaamheden, zoals het uitdeuken, schuren en plamuren van de carrosseriedelen, ook door uzelf worden uitgevoerd. Ook zorgt u zelf voor de benodigde slijp- en schuurmiddelen, welke bij het dagelijkse herstelwerk gebruikt worden.

Planning
Om teleurstelling te voorkomen zouden wij het liefst enkele weken, en uiterlijk één week, van te voren het verzoek voor het inhuren van de Lascare trainer willen ontvangen.

Kosten
Vraag naar de voorwaarden bij een van onze Lascare medewerkers.