Lascare

Nieuws


Lascare

Lascare, de nieuwe partner van Migatronic

Aangemaakt op: Tue May 7 22:29:20 2013
Gewijzigd op: Mon Dec 9 20:21:35 2013
Lascare is vanaf 1 april 2013 de nieuwe verkoop- en geautoriseerd service partner van het Migatronic lasprogramma voor de autoschadeherstel sector in Nederland.Om aansluiting te houden met de wensen en kwaliteitseisen van autofabrikanten, heeft Lascare haar lasprogramma uitgebreid met de Automotive lasapparatuur van de fabrikant Migatronic.


Migatronic is een toonaangevend leverancier van professionele lasoplossingen voor de auto industrie. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van de meest gebruiksvriendelijke flexibele en betrouwbare lasmachines ter wereld. De Automig2 i-machines zijn speciaal bestemd voor de autobranche, aan wiens specifieke eisen ons uitgebreide assortiment lasmachines perfect tegemoet komt. Deze nieuwe generatie inverters stellen de norm en worden aanbevolen door autofabrikanten als Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, BMW, Jaguar, Ferrari, Saab, Landrover, Toyota, Kia, Suzuki…..


De digitale Automig Autopulse serie is een state of the art, en verzorgt de juiste instelling voor het verbinden van moderne materialen in de autobranche. Deze nieuwe compacte serie bestaat uit traploos regelbare en volledig gedigitaliseerde lasmachines met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. Van high-duty tot relatief eenvoudig Mig-Mag-lassen. De lasser hoeft alleen maar de hoofdparameters in te stellen; alle andere parameters worden automatisch door de machine aangepast.