Lascare Lascare

Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare
Lascare Lascare

Lascare gaat totaal-los(s)!

Vanaf het begin levert Lascare ook toebehoren en slijtdelen aan haar klanten. Deze leveringen komen vaak tot stand middels contact via telefoon, mail, groothandel...etc. 

Binnenkort introduceert Lascare een nieuwe manier van bestellen op het internet. Hiervoor wordt een geheel nieuw digitaal bestelplatform ontwikkeld. De klant kan hier 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zijn of haar bestelling in de webshop invoeren. Naast de toebehoren en slijtdelen zullen in deze webshop ook kleine gereedschappen en informatie in de vorm van adviezen en  film materiaal te vinden zijn. De doelstelling is eenvoudig: snel leveringen kunnen verzorgen, vandaag besteld is morgen in huis! 

De Lascare divisie die deze nieuwe, digitale dienstverlening gaat verzorgen, wordt ook voorzien van een passende naam, die de te bestellen groep van producten en informatie voor nu en voor de toekomst kan verwoorden. 

De nieuwe webshop gaat Tools Group Holland heten!