Lascare Lascare

Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare
Lascare Lascare

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare, gevestigd in Sliedrecht, is in 1995 begonnen als specialist voor de Nederlandse autoschadeherstelbedrijven op het gebied van las-, snij- en uitdeukapparatuur. Al 15 jaar voorziet Lascare de bedrijven in deze branche dagelijks van informatie, apparatuur, verbruiksmiddelen en toebehoren. Daarnaast verlenen wij middels een eigen technische dienst ook service, onderhoud en de jaarlijkse NEN-keuringen.

De laatste jaren heeft Lascare zich ontwikkeld tot een service- en verkooporganisatie welke een totale werkplaats kan inrichten en onderhouden. Ook heeft Lascare in deze periode een nieuw service concept ontwikkeld: 1-2-3 Service biedt een totale en merkonafhankelijke werkplaatsontzorging voor alle apparatuur en facilitaire middelen. 

Het is al een aantal jaren duidelijk dat de naam Lascare niet meer de huidige bedrijfsactiviteiten en -doelstellingen verwoordt. Een nieuwe organisatienaam is dus voor de hand liggend! De nieuwe naam voor Lascare moet dus de groep van dienstverleningen voor nu en voor de toekomst kunnen weergeven. 

Lascare gaat voortaan dan ook Equipment Group Holland heten!