Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Sonic nieuwe verkoop- en servicepartner!

Lascare is vanaf 1 september 2015 de nieuwe verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma voor de autoschadeherstel sector in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.

Sonic Equipment, leverancier van professioneel gereedschap, bestaat sinds 2004 en is gevestigd in Purmerend. Dit is tevens het hoofdkantoor voor Europa. Sonic levert op dit moment in 62 landen over de gehele wereld.In de loop der jaren heeft Sonic zich geprofileerd als een specialist in handgereedschappen en opbergsystemen, waarbij prijs kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staat.

Efficiency
Sonic heeft het samenstellen van gereedschapwagens tot een kunst verheven en daarbij is efficiency het sleutelwoord. Doordat tijd in de moderne werkplaats een duur goed is, wordt het steeds belangrijker dat de monteur zijn gereedschappen binnen handbereik heeft. Met Sonic bespaart de monteur die tijd omdat hij niet lang hoeft te zoeken. Dit bespaart per dag zeker 10 minuten tot een kwartier, dit betekent dat dat op jaarbasis al snel € 2000.00 is.

En hiermee is de gereedschapwagen dan ook al snel terugverdiend, vandaar onze slogan:“WORK EFFICIENT WORK WITH SONIC”

Er bestaat een ruime keus uit een grote hoeveelheid foam-matten met verschillende vullingen gereedschap. Hierdoor kan de klant eenvoudig naar wens zijn persoonlijk gereedschapwagen samenstellen. Ook voor de losse gereedschappen en sets speciaalgereedschap, is de klant aan het juiste adres bij Sonic. Hier kan de klant kiezen uit een gevarieerd assortiment.Tevens op het gebied van OEM is Sonic de juiste partner. Zo maakt Sonic een gereedschapset voor Volkswagen met een VAS nummer, die specifiek door Volkswagen aan zijn dealers wordt geleverd over de gehele wereld.

Website
Om de klant goed van dienst te kunnen zijn, heeft Lascare een snelle distributie afspraak met Sonic gemaakt. Alle klanten van Lascare kunnen verzekerd zijn van een snelle levering van de bestellingen. Daarnaast kan binnen enkele maanden de website worden gebruikt voor bestellen en het checken van voorraad of het vinden van technische informatie over de producten. Lascare zal als professioneel team klaarstaan om alle vragen te beantwoorden. Het probleem van de klant, is een uitdaging voor Lascare.