Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Elmatech, de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld.


Meer info? Neem contact op >
Bekijk de Elmatech folder >
Elmatech documentatie >
Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie. Elmatech biedt met haar Virtuele machines de mogelijkheid om met minimale programmering “VISIONAUTO”, de meest complexe materiaalsoorten te kunnen puntlassen.

Zo is het mogelijk met de nieuwe innovatieve generatie MIDIspot-Vision het door ThyssenKrupp ontwikkelde ultra lichte LITECOR hybride staal te kunnen puntlassen. LITECOR staal zal zoals het er nu naar uitziet veel gebruikt gaan worden door de auto-industrie voor het verminderen van het gewicht van de carrosserie. Tevens biedt de MIDIspot-Vision de mogelijkheid om aluminium te puntlassen tot een maximum plaatdikte van 3mm.

Alle door de MIDIspot-Vision gemaakte puntlassen worden in het geheugen van de unieke controlunit opgeslagen en zijn te exporteren naar een USB-stick. Kortom Lascare is met Elmatech puntlasmachines klaar voor een veilig en verantwoordt schadeherstel voor nu en in de toekomst.

Lascare biedt vanuit het 123 Service concept de mogelijkheid voor het huren van deze generatie puntlasapparatuur, waarbij tevens een expert wordt gedetacheerd voor het uitvoeren van de puntlaswerkzaamheden. Vraag Lascare naar de huurvoorwaarden.


Meer info? Neem contact op >

Gerelateerde video's