Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Lascare introduceert de nieuwe revolutionaire T-Hotbox (UZS & Restylen)

De T-Hotbox is een revolutionaire ontwikkeling voor het krimpen en verwijderen van kleine paneelschaden. Het compacte apparaat is eenvoudig in gebruik en zeer flexibel inzetbaar voor PDR werkzaamheden.

Zo kan de inductietijd vooraf ingesteld worden van 0,5 tot 4 seconde en voorkomt dat de lak zal verbranden. Naast de tijdsduur kan ook het vermogen worden ingesteld op 20%, 40%, 60%, 80% of 100%.  Dit is belangrijk bij het uitdeuken en verwarmen van de vele verschillende soorten deuktypen. Het apparaat wordt standaard geleverd met een inductiekabel van 130mm lengte inclusief V-heat pen. Zijn 230 Volt netaansluiting en de handige draagbare opbergbox maakt het werken op locatie zeer eenvoudig.

De T-Hotbox kent twee uitvoeringen; de T-Hotbox PDR voor het uitdeuken of het reduceren van deuken, en de T-Hotbox Mech voor het kunnen warmen van bouten en moeren. Neem een ​​kijkje op ons youtube kanaal voor o.a. het filmmateriaal van PDR werkzaamheden.


Bekijk ons YouTube kanaal >
Like ons op Facebook >

Gerelateerde video's