Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Celette Meten & Richten


Bekijk de website >
Lascare is vanaf 1 maart de Nederlandse distributiepartner voor Celette; wereldwijd verantwoordelijk voor de allerbeste richt- en meetapparatuur en erkend door de meerderheid van de toonaangevende autofabrikanten.

Het unieke principe van Celette wordt wereldwijd bestempeld als het meest efficiënte en betrouwbare richtsysteem ter wereld. Ook bij lichte structurele schades blijkt het werken met het Celette mallen- en meetsysteem te zorgen voor een snel en efficiënt herstel. Lascare verzorgt ook trainingen voor het richten en meten van carrosserieën. Deze kunnen plaatsvinden in ons Benelux trainingscenter of eventueel in uw bedrijf worden verzorgd. 

Informatie en/of demonstratie? Wij informeren u graag vrijblijvend 0184- 430 044

Celette Trainingen


Celette Trainingen
Lascare verzorgt ook trainingen voor het richten en meten van carrosserieën. Deze kunnen plaatsvinden in ons Benelux trainingscenter of eventueel in uw bedrijf worden verzorgd. Heeft u een nieuwe medewerker of wilt u uw personeel laten bijscholen? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte cursus, zodat uw werknemer met de nieuwste richt- en meet technologie aan de slag kan.

Meer info? Neem contact op >

Gerelateerde video's