Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

De digitale lasgeneratie voor moderne werkplaatsen


Bekijk de Migatronic folder >
Bekijk de website >
Een Lascare Automig voor iedere generatie
In de jaren negentig van de vorige eeuw leverde Lascare haar eerste lasmachine aan de auto-industrie. Sindsdien zijn er al zeven generatieslasmachines geweest die, ieder op een geheel eigen wijze, tegemoet zijn gekomen aan de specifieke eisen van automonteurs, de handel en de lichte industrie. En de Automig²-i-serie is sterker dan ooit.

De volledig digitale revolutie - switch on, press and weld
Automig²-i is een serie compacte, volledig gedigitaliseerde lasmachines met synergische, vooraf ingestelde lasprogramma’s en automatische functies. De machines zijn ontworpen voor moderne materialen, gebruikt in de auto-industrie, en voldoen aan de steeds hogere eisen die gesteld worden aan het verbinden van materialen - van plaatmetaal tot carrosserieën, van het eenvoudige MIG/MAG-lassen tot complexe lasklussen. Zodra de lasser de hoofdparameters heeft ingesteld, past Automig²-i alle andere parameters automatisch aan: switch on, press and weld.

Machines met ingebouwde voordelen
De Automig²-i-serie is voorzien van een 4-rols draadaanvoersysteem voor een precieze en stabiele draadaanvoer. De digitale motor- en ventilatorregeling staan naast stabiliteit en optimale koeling onder alle bedrijfsomstandigheden garant voor een perfecte ontsteking van de boog. Alle Automig² 223i- en 273i- modellen zijn uitgerust met omgekeerde polariteit voor lassen met gevulde draad (zonder gas).