Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Norton, toonaangevend in schuren en slijpen


Bekijk de Norton folder >
Bekijk de website >
Lascare is vanaf 1 oktober verkoop partner geworden van Norton slijp- en schuurmiddelen voor o.a. de autoschadeherstel sector in Nederland.Omdat schuren en slijpen een belangrijk onderdeel is van het uiteindelijke resultaat heeft Lascare haar programma uitgebreid met het meest complete kwaliteitsprogramma van fabrikant Saint-Gobain.

Norton heeft haar programma uitgebreid met een volledig nieuw ontwikkelde slijp- en schuurmiddelen met een zeer hoge kwaliteit en standtijd. Deze nieuw ontwikkelde producten hebben ook nieuwe familienamen gekregen als, Bluefire, FlexiFlap, Blaze Rapid Strip, Vortex Rapid Prep en Vortex Rapid Blend.

Lascare heeft het vernieuwde programma van Norton voor de doelgroep autoschadeherstel tezamen gebracht in een nieuwe overzichtelijke flyer. Hiermee kan in een oogopslag de wensen op het gebied van slijp- en schuurmiddelen worden ingevuld.