Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Lascare, partner van CareleC


Bekijk de Car Elec folder >
Bent u al voorbereid?
Hybride auto’s en de EV’s gaan een aanzienlijke plaats innemen in de toekomst van de schadeherstelwereld. De cijfers vertellen ons dat het aantal in de komende jaren ontzettend zal gaan toenemen. Juist voor de schadeherstel-bedrijven betekent dit een verandering van werkplaats-inrichting, werkzaamheden, gereedschap en kennis.

Dit lijkt een verandering met een beperking voor de schadeherstelbedrijven. Maar juist nu moet hierop worden ingesprongen en moet dit als een kans worden gezien. Door op tijd te reageren op deze verandering kunt u uw klanten en opdrachtgevers laten zien dat u voorbereid bent om veilig te kunnen werken aan hybride of EV voertuigen.

Is uw bedrijf al klaar voor de nieuwe norm NEN 9140?

Voor het veilig werken aan elektrische voertuigen is speciaal gereedschap nodig. Lascare heeft hiervoor het CareleC gereedschap in haar programma opgenomen. De voorschriften om ook niet-elektrotechnici veilig te laten werken, worden vastgelegd in de nieuwe branchenorm NEN 9140. Deze norm is specifiek toegesneden voor het werken aan hybride voertuigen in de automotive sector.