Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Rupes Greedschappen


Bekijk de actiefolder >
Bekijk de Rupes folder >
Bekijk de website >
Bekijk de Rupes Prijslijst >
Lascare is vanaf 1 september de nieuwe geautoriseerd service en verkoop partner van Rupes voor de autoschadeherstel sector in Nederland.

Omdat de voorbewerking een belangrijk onderdeel is van het uiteindelijke resultaat heeft Lascare haar programma uitgebreid met de voorbewerkingsapparatuur van fabrikant Rupes.

Rupes is hoofdrolspeler op de internationale markt van schuur-, poets- en stofafzuigsystemen voor de automotive sector. Sinds 1947 richt het bedrijf zich op de productie van professionele elektrische en pneumatische gereedschappen. Top kwaliteit, innovatieve oplossingen, ergonomisch design en aandacht voor de klant vormen hierin de leidraad. 

Voordat Rupes apparatuur op de markt gebracht wordt, heeft deze een uitgebreid test traject doorlopen. Het testen van de duurzaamheid bij extreme werkomstandigheden, de balancering van de machine en het energieverbruik, zijn daarvan slechts een paar voorbeelden. Daarnaast worden de machines, die handmatig door ervaren technici geassembleerd worden, ook nog aan een eindtest onderworpen voordat ze fabriek verlaten, om op die manier mogelijke productiefouten op te sporen. Dank zij een geavanceerd productiesysteem en voorraadbeheersing kunnen producten in zeer korte tijd geleverd worden.

Naast levering van de Rupes apparatuur is Lascare nu ook gecertificeerd servicepartner. Mocht de Rupes apparatuur onverhoopt toch defect zijn, wordt deze in onze eigen werkplaats in Sliedrecht en/of direct bij u ter plaatste gerepareerd door ervaren servicemonteurs. Bovendien bestaat de mogelijkheid deze, bijv. middels een onderhoudscontract, jaarlijks te laten onderhouden. Periodiek onderhoud zorgt voor hoger rendement door minder energieverbruik en voorkomt uitval.

In Rupes hebben wij de ideale partner gevonden op het gebied van professionele werktuigen. Samen kunnen wij de beste kwaliteit en service garanderen, zodat uw rendement in de voorbewerking ten volle wordt opgepoetst. Onze kennis en vakmanschap stellen wij u hiervoor graag ten diensten. 
 

Gerelateerde video's