Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Ponsnagel Verbindingen


Bekijk de Fastriv Ponsnageltang folder >
In het streven om auto's te maken die steeds lichter worden en bovendien stijver van constructie, neemt het belang van hybride verbindingstechnieken toe. Dit zorgt voor een ommekeer in de schadebranche. Auto's worden steeds vaker geconstrueerd uit onderdelen van verschillende materialen.

Steeds vaker wordt gelijmd, in combinatie met ponsnagels, de zogenoemde hybride verbinding. Binnen enkele jaren zullen carrosserie modellen op de weg verschijnen die geheel of gedeeltelijk met deze verbindingen zijn geproduceerd. "Dit betekent dat de puntlas op termijn steeds minder zal worden toegepast".


Er verscheen in Autokompas 15-16 van 7 december 2012 een artikel over Hybride Verbindingstechniek. Download hier het artikel »

Op 9 september 2009 verscheen er in Carrosserie Magazine al een artikel met als kop: 'Lassen, dat doen we niet meer'. Download hier het artikel »