Lascare Lascare

Nieuws

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare heet vanaf nu Equipment Group Holland.
Lees verder »
 

ASN Autoschade Service Vermaire kiest voor het Lascare 123 service concept.

De belangrijkste reden waarom wij voor 123-service concept gekozen hebben, is de totale ontzorging door Lascare B.V. m.b.t. onderhoud en keuren van arbeidsmiddelen en installaties
Lees verder »
 

Akzo Nobel Car Refinishes B.V. heeft in samenwerking met Lascare workshops georganiseerd.

Doel: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt wordt voor een technisch en bedrijfseconomisch schadeherstel.
Lees verder »
 

Lascare is vanaf 1 september 2015 verkoop en service partner van het Sonic Equipment programma in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen van de markt, heeft Lascare haar programma uitgebreid met de gereedschappen van Sonic Equipment Nederland.
Lees verder »
 

Lascare's 123 Service is nu ook via Whatsapp bereikbaar

U kunt onze medewerkers tijdens kantooruren bereiken via het bovenstaande, mobiele nummer.
Lees verder »
 

Lascare nu ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingsinstallaties

Voor onderhoud, reparatie of nieuwe installaties, Lascare voorziet u van een gedegen advies.
Lees verder »
 

Lascare importeur van Elmatech puntlasmachines

Elmatech levert de meest geavanceerde multifunctionele puntlasmachines ter wereld voor o.a. het gebruik in de automotive productie
Lees verder »
 

1-2-3 Service, totale ontzorging voor uw werkplaats!

1-2-3 Service is de service organisatie van Lascare voor de autoschade branche. Zij levert, met ruim 30 medewerkers, een totaal en merkonafhankelijk service pakket voor de schadewerkplaats.
Lees verder »
 
Lascare

Over Lascare

Lascare, gevestigd te Sliedrecht, is de specialist voor de Nederlandse autoschadeherstelbedrijven op het gebied van las-, snij- en uitdeukapparatuur. Reeds 15 jaar voorzien wij de bedrijven in deze branche dagelijks van informatie, apparatuur, verbruiksmiddelen en toebehoren. Daarnaast verlenen wij middels een eigen technische dienst ook de gevraagde service, het onderhoud en de jaarlijkse NEN-keuringen.

Missie Lascare
De missie die ons drijft bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten is duidelijk: “De Nederlandse autoschadeherstelbranche voorzien van de juiste kennis en apparatuur op het gebied van las- en uitdeukapparatuur om zodoende een technisch verantwoord en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel mogelijk te maken.“  Om deze missie kracht bij te zetten hebben we nauw contact met productleveranciers en autofabrikanten enerzijds en met eindgebruikers, brancheorganisaties en opleidingsinstituten anderzijds.

Visie Lascare
Wij verwachten dat toenemende ontwikkelingen in de autobranche het herstel van schadeauto’s nog moeilijker zal maken. Ons streven is door een sterke persoonlijke relatie met fabrikanten, schadeherstelbedrijven, opleidingsinstituten en belangenorganisaties de beste producten en actuele kennis te blijven leveren op het gebied van las-, snij- en uitdeukapparatuur. Op deze manier willen we onze marktpositie verstevigen in deze nichemarkt.

Bent u benieuwd wat Lascare voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op, via onderstaande contactgegevens.


Lascare BV
Leeghwaterstraat 23
3364 AE Sliedrecht

Telefoon: 0184-430044
Fax: 0184-430045
E-mail: info@lascare.nl